OTP

MKB Szépkártya

Gratulálunk! Az Ön szálláshelye a vendégek értékelései alapján kiérdemelte a "Szuper Szállás" minősítést...Köszönjük :-)
Szuper Szállás - Hópihe Faház Bakonynána

Házirend

HÁZIREND

A HÁZIREND a vendégházban tartózkodó valamennyi vendégre vonatkozik.


A vendégház egész területén Tilos a dohányzás! Dohányzó vendégeink részére a vendégháztól öt méterre vagy a kijelölt területen gyújthatnak rá! A szobák tűzriasztóval vannak felszerelve! Téves riasztás esetén a tűzoltóság kiszállási díja a vendéget terheli!
Érkezés és elutazás: a szobák az érkezés napján 14 órától foglalhatók el, kérjük kedves vendégeinket, a szobákat elutazás napján 11 óráig elhagyni szíveskedjenek
A szálláshelyen 22.00 óra után hangoskodni szigorúan tilos.
Kérjük a szálláshely épületeit, eszközeit rendeltetésszerűen használni, a tűz- és baleset-védelmi szabályokat betartani.
A szállás területén okozott kárt a károkozó vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni. A kár megtérítéséről a csoport vezetője gondoskodik.
A szobák elhagyásakor az ablakok és ajtók zárására fokozottan ügyeljenek.
A szálláshelyen, 18 éven aluli vendégek szeszesitalt nem fogyaszthatnak, nem dohányozhatnak!
A szálláshely területére behozott személyes értéktárgyakért (pl. ékszer, telefon, laptop) felelősséget nem vállalunk.
Balesetről, vagy egyéb rendkívüli eseményről a szállás vezetőjét azonnal tájékoztatni kell.

Kérjük, hogy javaslataival, kéréseivel forduljon a szálláshely vezetőjéhez vagy a szállás munkatársaihoz. Köszönjük, hogy együttműködik velünk annak érdekében, hogy az Önök számára és a szálláshely többi vendége számára a kirándulás, üdülés a lehető legjobban teljen el.

 
Bármilyen kérdés esetén szívesen állok rendelkezésére!

Csapó Emőke

Honlap készítés