Ugrás Instagram oldalunkra
Ugrás Facebook oldalunkra
SZOLGÁLTATÁSAINK

Infraszauna a testnek és a léleknek

A szauna jótékony hatásaival a legtöbben tisztában vannak, sokan kedvelik és rendszeresen használják is a hagyományos finn szaunákat azért, hogy élvezzék forróságukat. De sokan nincsenek kibékülve a magas hőmérséklettel, vagy egészségi állapotuk nem teszi lehetővé a finn szaunák rendszeres élvezetét. Nekik jelent alternatívát az infraszauna!

Az infraszauna hatásai megegyeznek a finn szaunáéval, mégsem kell ehhez a 80-100°C-ban izzadni! Az infraszaunában kényelmesen eltölthetünk 30 percet is anélkül, hogy megerőltetnénk vele a szervezetünket. Az infraszauna kabin segíti a fogyást, serkenti az anyagcserét, egyszeri alkalommal akár több száz kalóriától is megszabadulhatunk! Nem csak fogyaszt, de az infrasugarak révén további pozitív hatásait is élvezhetjük, ezek ugyanis szépítik a bőrt, csökkentik a gyulladásokat, gondoskodnak arról, hogy kevesebb pattanás keserítse meg az életünket. A narancsbőr ellen is kiváló kúra a rendszeres szaunázás, erősíti az immunrendszert, méregtelenít, élénkít, segíti a jobb alvást és az izomlázat is csökkenti!

Az infraszauna előnyei

 • Fájdalomcsillapító hatású
 • Cellulit csökkentő
 • Eltávolítja a mérgeket és a salakanyagokat
 • Csökkenti a stresszt és a fáradékonyságot
 • Javítja a vérkeringést, erősíti a kardiovaszkuláris rendszert
 • Erősíti az immunrendszert

Színterápia - fényterápia

 • Vörös: a vért, vagyis az élet alapelemét jelképezi. Segíti a vérkeringést, felpezsdít. segít a gondolkodásban.
 • Narancssárga: boldogságot, életvidámságot sugároz, erőt áraszt. A mellékvesére hat, ezáltal emeli a fizikai energiát, növeli az étvágyat
 • Sárga: az intuíció, s a jóság színe. Serkenti az emésztést, erősíti az idegeket, jó kedvet hoz.
 • Zöld: a megújulás, remény színe. Szembetegségek, érrendszeri megbetegedések kiváló gyógyíre. Roboráló hatású, harmonizálja az idegrendszert.
 • Világoskék: a végtelenség szimbóluma. Megnyugtat, alkalmas a gyomor tisztítására, fájdalomcsillapításra, lazító hatása van.
 • Királykék: a spirituális érzékenység központja, többek között az elme tudatalatti központja. Ideális gyógyításra, segít az idegesség, álmatlanság leküzdésében, biztonságérzetet ad.
 • Fehér: hatalmat, magabiztosságot képvisel. Univerzális hatása van, bármikor, bárhol használható a gyulladások csökkentésétől egészen szerveink működésének serkentéséig.
 • Lila: nyugalmat áraszt, stresszoldó, kedvező hatással van az álmatlanságra, fejfájásra, hormonális problémákra.

A különböző színeket számtalan módon használhatjuk gyógyításra. Elidőzhetünk egy festményen, használhatunk gondosan megválasztott színű terítőket, függönyöket, de akár magát a szobát is a kezelésnek megfelelő színűre festhetjük. Ruháink szín szerinti megválasztásával is orvosolható bármely probléma. Míg a vöröses árnyalatok a téli hidegben serkentik a vérkeringést, sárga színnel az emésztőrendszer állapotán javíthatunk. Azonban bármely módszert is választjuk, a cél mindig a harmónia elérése, így csak olyan árnyalatokat használjunk, melyek nem állnak ellentétben saját ízlésvilágunkkal, esztétikai érzékünkkel, hiszen gyógyulást, s jó kedvet egyaránt csak ezektől remélhetünk!

Infraszauna

Ingyenes Szolgáltatások

Parkoló
Internet
Udvar, Kert
Légkondicionáló
Tűzifa (szbadtéri sütéshez, főzéshez)

Dézsahasználat

Szeptember 01-től május 31-ig 2 napos használatra 20.000 Ft, mely magában foglalja a dézsa felkészítését és a másnapi használatot!
További napokon + 6.000 Ft a felfűtés!

Június 01-től augusztus 31-ig 2 napos használatra 14.000 Ft! További napokon + 2.000 Ft a felfűtés! Mivel a dézsa üzembe állítása az adott évszaknak megfelelően 12-15 órát vesz igénybe, azért ha igénybe szertenék venni, kérném legalább két nappal az ideérkezésük előtt szíveskedjenek jelezni használati szándékukat.
 

REGGELI:
Kontinentális reggeli igényelhető! 2000Ft/fő/nap