Ugrás Instagram oldalunkra
Ugrás Facebook oldalunkra
KIK VAGYUNK
HÓPIHE VENDÉGHÁZAK A BAKONY FESTŐI VIDÉKÉN,
Bakonynánán helyezkednek el.

A Faházikó és az apartman házunk, melyben 2 lakótér található, egy telken vannak, így már összesen 16 főnek tudunk szállást biztosítani! Dél-nyugat oldalról erdő és természet veszi körül, észak-keletről pedig az út! Kis falunk kicsiny forgalma biztosítja a pihenést!

Légkondicionált, fűthető faházunkban egész évben maximum 4 fő elhelyezését tudjuk biztosítani (felnőttek esetében kérem figyelembe venni, hogy a kinyitható kanapé méretei: kb.: 140*180cm)! A hálószoba egy darab 2 személyes franciaággyal, a nappali két személyessé nyitható kanapéval, konyhával, étkezővel és fürdőszoba zuhanyzóval van felszerelve! Az udvarban pedig egy fával fűthető kerti dézsa segít a mindennapi stresszt elengedni!

Hópihe Vendégházunk 2 lakótérre osztható:

Kis apartmanunk légkondicionált, 1db 2 személyes franciaággyal, 1 db emeletes ággyal, 1db játszósarokkal, 1db WC-vel és külön nagy fürdőszobával van felszerelve!

Nagy apartmanunk 4db franciaágyas, pótágyazható szobával, 1db WC-vel és 1db fürdőszobával van felszerelve! Tágas étkezőnket és jól felszerelt konyhánkat közösen tudják birtokba venni!

Reggeli igény szerint kérhető, melynek tartalma: kézműves sajtok, tejtermékek, házi szalámik, zöldségek, péksütemény helyi termelőktől.

 

Reménykedünk abban, hogy minden idelátogató egy életre szóló élménnyel távozik majd tőlünk!

Jó pihenést és kellemes időtöltést kíván a Hópihe Csapat!