OTP

MKB Szépkártya

Gratulálunk! Az Ön szálláshelye a vendégek értékelései alapján kiérdemelte a "Szuper Szállás" minősítést...Köszönjük :-)
Szuper Szállás - Hópihe Faház Bakonynána

Foglalási feltételeink

Általános kötelező érvényű foglalási feltételek

 1. Hópihe faházban való szállás iránt érdeklődők kötelesek írásban, illetve on-line rendeléssel (hopihebakonynana@gmail.com) lefoglalni a faházat, amelyet a szállásadó hagy jóvá. A rendelésnek tartalmaznia kell a pontos dátumot, létszámot és az esetleges más különleges kívánságokat is.
 2. A jóváhagyás után a recepció írásban vagy elektronikusan elküldi:
  – A foglalás visszaigazolását
  – Az általános kötelező érvényű foglalási feltételeket
 3. Az üzemeltető fenntartja a jogot törölni a foglalást olyan rendkívüli, előre nem látható események miatt, amit az üzemeltetőnek minden erőfeszítése ellenére sem áll módjában megakadályozni. Az üzemeltető köteles tudatni ezt a tényt az ügyféllel legkésőbb 3 nappal érkezése előtt. Ebben az esetben lehetővé teszi, hogy az ügyfél számára megfelelő, más időpontot válasszon, vagy az üzemeltető más szállás lehetőséget kínál helyette a környéken.
 4. A szállást az ottlét első napján leghamarabb 14:00-kor lehet elfoglalni. A szállást az ottlét utolsó napján, legkésőbb 11:00 óráig el kell hagyni. Néhány nappal az érkezés előtt szükséges telefonon kapcsolatba lépni a szállásadóval a következő telefonszámon: +3620 5739949, hogy pontosítsák az érkezés időpontját. Amennyiben a szállást a fenti időponton kívül kívánja elfoglalni ezt szükséges a szállásadóval előre egyeztetni. 21:00 óra után a szállásadó jogosult azt újra (tehát másnak) kiadni.
 5. Lemondási feltételek:
  -érkezés előtt legalább 15 nappal való lemondás ingyenes
  -érkezés előtt 15-3 nappal való lemondás esetén a foglaló összege
  -érkezés előtt 2 nappal való lemondás esetén a foglalás összegének 50%-a
  -érkezés előtt 1 nappal vagy aznap való lemondás esetén 100%.
 6. A szállásadó nem vállal semmilyen felelősséget az esetleges károkért, vagy eltulajdonított tárgyakért.
 7. A szállásadó beleegyezése nélkül a vendég nem változtathatja meg a szoba berendezését, nem végezhet semminemű átalakításokat, egyéb beavatkozásokat sem az elektromos hálózatban, sem egyéb területen.
 8. A szállás elhagyása előtt, a vendég köteles elzárni a vízcsapokat , leoltani a lámpákat a szobákban, bezárni az ablakokat, kulcsra zárni az ajtót és a kulcsot leadni a szállásadónak.
 9. Az egész faházban tilos a dohányzás /kivéve az erre a célra kijelölt helyeket/.
 10. A faházban és tulajdonában lévő tárgyakon keletkezett károkért a vendég felel. Bármilyen jellegű hibát köteles jelenteni a szállásadónak.
 11. Az ügyfél foglalásának megerősítésével (e-mailben, írásban, faxon, a számla befizetésével, a szállás árának befizetésével, megerősítő intézkedésével vagy személyes megegyezéssel) igazolja, hogy a feltüntetett Általános kötelező érvényű foglalási feltételeket teljes terjedelmében ismeri, egyetért velük és elfogadja őket. A vendég köteles betartani ezen előírásokat. Az esetben, ha megszegi őket, a faházak vezetőségének jogában áll visszalépni a szálláshely biztosításától a megbeszélt idő előtt.

A házirend 2017. március 1-től érvényes.

Honlap készítés