OTP

MKB Szépkártya

Gratulálunk! Az Ön szálláshelye a vendégek értékelései alapján kiérdemelte a "Szuper Szállás" minősítést...Köszönjük :-)
Szuper Szállás - Hópihe Faház Bakonynána

Fával fűthető kerti dézsa

Sófürdőzés


Kifejezetten ajánljuk a sósfürdőzést mozgásszervi és reumatikus, illetve nőgyógyászati és bőrproblémák esetén, valamint stresszoldásra és relaxációs céllal.
A sós víz segíti a vérkeringést valamint csökkenti az izom és ízületi fájdalmakat, emellett salaktalanító hatással bír. A víz koncentrációja minimum 1%-os, tehát minden 100liter vízhez minimum 1kg sót használunk. A parajdi sóbányában bányászott só a világon az egyik legjobb minőségű, tele ásványi anyagokkal!
A só nagy szerepet játszik a szervezet ionháztartásának szabályozásában is, és fertőtlenítő hatása is jelentős.
Hargita megyében, a Parajd környéki sóvidéken régóta üzemelnek sós vizes gyógyfürdők, a szovátai sós vízű Medve-tóról nem is szólva, amely minden évben nagy létszámban vonzza a gyógyulni vágyókat. Természetesen Parajdon kívül is számtalan hely akad még, ahol a só jótékony egészségügyi hatásait élvezhetik a látogatók. Napjainkban a sóterápiát már tudatosan alkalmazzák légzés- és fürdőterápia formájában világszerte.
Nálunk egy kicsit odaképzelhetjük magunkat és élvezhetjük!


 

 


Akár kirándulni vagy síelni voltunk, vagy csak pihenni szeretnénk és feltöltődni, a parajdi sóval dúsított dézsafürdőben minden porcikánk életre kel…

A házikónál, bármely évszakban használható, fűthető vizesdézsa áll kedves Vendégeink rendelkezésére. A 2 méter átmérőjű, 120 centiméter mély, 3500 liter vízzel és parajdi sóval feltöltött "Székely Jakuzzi" 6-8 fő kikapcsolódását biztosítja. Mivel a dézsa üzembe állítása (vízleeresztés, kimosás, fertőtlenítés, feltöltés és felfűtés) az adott évszaknak megfelelően 12-15 órát vesz igénybe, ezért ha igénybe szeretnék venni, kérnék szépen legalább két nappal az ideérkezésük előtt szíveskedjenek jelezni ezen szándékukat.

Az árakról ide kattintva tájékozódhat!

Honlap készítés