OTP

MKB Szépkártya

Gratulálunk! Az Ön szálláshelye a vendégek értékelései alapján kiérdemelte a "Szuper Szállás" minősítést...Köszönjük :-)
Szuper Szállás - Hópihe Faház Bakonynána

BemutatkozásHópihe Vendégház a Bakony festői vidékén helyezkedik el, Zirc és Várpalota között. Zirctől 12 kilométerre, Várpalotától 22 kilométerre. Bakonybél pedig autóval fél óra járásnyira található. Az idelátogató kedves vendégeknek rengeteg látnivaló, turista út és megannyi program található. A Vendégháztól öt percre a Tési Szélmalmok és a barlangászok egyik legkedveltebb helye, Tés-Csőszpusztán található barlang együttes. Ahogy haladunk Bakonybél irányába a Zirci Arborétumot és az Apátságot ejthetjük az utunkba. Bakonybélben ne felejtsük el megtekinteni a Pannon Csillagdát. Majd Bakonybélből felmenni a Kőris hegyi kilátóra! Győr irányába megtekinthetjük a nagy múltú Cseszneki Várat, amelynek környékén nemrégiben átadták Magyarország első Via Ferrataját. Majd tovább haladva a Pannonhalmi Apátsággal és megannyi érdekességgel találkozhatunk. A téli sport szerelmesei szintén megtalálják a kedvükre való lehetőséget az Eplényben található Sí Arénában, amely szintén csak tíz percre található.

Telkünkön elhelyezkedő faházunkban, (melyet egyik oldalról erdő és természet vesz körül, másik oldalról a feljebb lévő családi házunk rejti el az utcafronti zajokat) maximum 4 fő elhelyezését tudjuk biztosítani (felnőttek esetében kérem figyelembe venni, hogy a kinyitható kanapé méretei: kb.: 140*180cm)! Felszereltsége: Klimatizált, fűthető, hálószoba egy darab 2 személyes franciaággyal, 1 nappali két személyessé nyitható kanapéval, konyha étkezővel és fürdőszoba zuhanyzóval! Az udvarban pedig egy fával fűthető kerti dézsa segít a mindennapi stresszt elengedni!

Reggeli és a vacsora tartalma egyaránt: kézműves sajtok, tejtermékek, házi szalámik, vegyszermentes zöldségek, magos péksütemény helyi termelőktől.

Aki viszont a vadászatot kedveli megannyi lehetőséggel találkozhat.

Házikónk kis videója képekben :-)

 

Egy kis Bakony madártávlatból: Kisfilm...Katt ide!

„Reménykedünk abban hogy minden idelátogató egy életre szóló élménnyel távozik majd tőlünk!”

Jó pihenést és kellemes időtöltést kívánok! 

 

Honlap készítés